Hondensalon de Schoppe
 Uw hond; mijn passie

Feedback van klanten;Bolt:

Wij hebben de Schoppe als heel prettig ervaren. Goeie kennis en vooral veel liefde voor het vak en de honden! Anita sluit iedere hond in haar hart, groot, klein, knap of ‘lelijk’ ze voelt het gewoon. En onze beide honden, zelfde ras maar elk naar eigen wens geknipt 👌🏼Dat maakt de baas dan weer heel blij. 


Thygo:

Prima contact met de hond. Denkend vanuit hem. Heel rustige benadering maar wel met overwicht. Fijne behandeling! 


Boef:

Anita, je doet het fantastisch. Zoveel rust en geduld met Boef. Heel fijn. Je luistert goed naar wat wij vragen en handelt daar ook naar. Gerichte info. Op z'n tijd een lolletje en vooral veel liefde voor de honden en hun zorg. Fantastisch!


Billy:

Dank je wel Anita voor je fantastische behandeling voor Billy. Hij ziet er prachtig uit. Met zoveel geduld, liefde voor de hond en handige tips ging er weer een tevreden klant de deur uit. Ga zo door, we komen graag weer bij je terug!


Desh:

Na de eerste trimbeurt, waarin Anita echt flink wat werk aan onze honden had omdat ik wat achter liep met vacht onderhoud, waren we zo tevreden dat ze gisteren weer zijn geweest. En ik heb vandaag thuis al weer meermalen gehoord, wat is Desh toch weer mooi geknipt en Desh zelf vindt zijn korte coupe helemaal fijn!  Ze krijgen een koekje en ze  stappen dan ook heel happy daar naar                                             binnen. Fijne service en tips.


Jinte:

De eerste keer was het een hele angstige hond, door de tijd en energie die je erin hebt gestoken gaat er nu een blije hond naar binnen.


Noa:

De honden worden erg mooi geknipt en gaan graag maar AnitaLewis:

Prachtige trimsalon en een heel kundige trimster, goed bevallen !!! Erg prettig, alle tijd en onze hond ziet er er weer erg mooi uit.  Dankjewel en graag tot de volgende keer.Joshi:

Er wordt veel aandacht geschonken aan het belang en welbevinden van de hond. Tenslotte willen wij als eigenaar dat de hond naar de trimsalon gaat en niet andersom.
E-mailen
Bellen
Info